Friday 27 May 2016

Överklassafari

Idag minna damer och herrar, har jag äran att presentera en lista som kommer att lämna en eftersmak av hummer och champange i flera veckor. Det är nämligen så att vi ska få ta del av den lilla värld som bara en ynka procent får möjlighet att uppleva dagligen; Vi ska få ta del av överklassens värld!

Hurra hurra hurra! Nänäää, det blir inte fler hurra inte. I de fina kretsarna vet vi att det bara är kungligheter som uppmärksammas med 4 hurra. Jahaja, nu har ni lärt er något nytt.

Vad lyssnar då överklassen på. Jo, de lyssnar enbart på två saker, klassisk musik och Bo Kaspers Orkester.

Jodå, bo kaspers har lite otippat varit överklassens favoritband i flera decenier nu. Det skämtas till och med om detta i ett av solsidans program då Felix Härngrens karaktär undrar om de inte någon gång kunde spela något annat än bo kaspers när du bjuder hem folk på parmiddag. Jag har också personligen sett Bo Sundström i Visby dagen innan stockholmsveckan där han befann sig för att göra privata spelningar för välbergade stockholmare.

Så för att det inte ska bli enformigt så kör vi varannan klassisk och varannan bo kaspers.

BTW, jag har själv sett till att vaska hela playlisten, dvs att jag har lagt till alla låtar två gånger och sedan tagit bort en av dem.

Håll till godo!

LISTAN!

No comments:

Post a Comment